Informatie

Zitmeubelen zijn meestal meer dan eenvoudige woonelementen in uw interieur. Vooral de goede stukken benadrukken uw persoonlijke stijl en waardevolle herinneringen. Deze stukken verdienen alle aandacht. Met meubelstoffen afgestemd op uw persoonlijke inrichting en smaak, bereikt u, dat ook op langere termijn uw meubel weer een bijzondere plaats inneemt.

Informatie

Wij stofferen en her-stofferen uw meubel, zoals u het zelf wilt hebben. Van klassieke stoffen,  tot moderne stoffen, het maakt niet uit. Enkele stof leveranciers van ons zijn: Aritex, Saum en Viebahn, John Brown, Kirkby House, Warwick, Rob Viool, Luciano Marcato, Clochard, Kobé, Hulshof, Ohmann en Morrison & Co.

Herkennings punt

 

Het overkomt u vast wel eens, ondanks het feit dat u er ontzettend zuinig op bent, dat u of iemand anders een vlek op uw bank maakt.
Vaak grijpt men naar het eerste schoonmaak middel wat men tegen komt en gaat aan de slag, met vaak niet het gewenste resultaat. Pas dan laat men zich informeren en loopt men de kans dat door de eerste behandeling het helaas niet meer mogelijk om de vlek eruit te krijgen.
We weten vaak niet dat bepaalde schoonmaakmiddelen vlekken juist erger kunnen maken en ook zelfs schadelijk zijn voor bepaalde stoffen. Een juiste behandeling is hierbij van groot belang, of we moeten deppen, wrijven, etc.
Dus ook voor vlekken kunt u bij onze Sofatex stoffeerders terecht voor een professioneel advies. In nauwe samenwerking met James voorzien we u van het juiste advies bij elke vlek.
We maken hierbij gebruik van handige vlekkenschijven die u aan de binnenkant van uw kast kunt plaatsen waarop de juiste behandeling staat voorgeschreven.
Deze vlekkenschijven kunt u ophalen bij een Sofatex stoffeerder bij u in de buurt.
Klik hier voor alle vlekken: www.james.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even een voorbeeld van een veel voorkomende vlek.
Er wordt rode wijn gemorst op uw meubelstof, u ziet het gebeuren maar wat doet u?
Het beste kunt u een badstof handdoek natmaken met koud water, uitwringen en op de vlek plaatsen. (dus niet wrijven of deppen!)
Laat de badstof handdoek lang liggen zonder te kijken.
Als de handdoek tussentijds verzadigd is deze vervangen tot de vlek niet meer afgeeft.
Laat de handdoek liggen totdat deze droog is.
De vlek zal op deze manier helemaal in de handdoek gezogen worden, zonder dat er een schoonmaakmiddel aan te pas komt. Verhalen dat men er witte wijn of zout op de vlek moet strooien zijn niet juist. Enkel en alleen behandelen met water en een handdoek.
Wanneer u een tissue gebruikt om iets op te nemen let dan erg op dat u nooit een tissue neemt met een print en vervolgens gaat wrijven. Deze is namelijk voorzien van kleurstoffen die nooit meer uit uw meubelstoffen gaan

 

James Producten
Zijn bij ons verkrijgbaar
Voor prijzen vragen bij Cor schoones bellen op 0411-604212